TOKAT / SULUSARAY - Alanyurt Ortaokulu

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını  Okulda hazırlamış olduğumuz programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Müdürümüz Ali ŞENDİL yaptıktan sonra şiirler, okul öncesi öğrencilerimizin hazırladığı gösteri, koro etkinliklerle Cumhuriyetimizin 100.yılını kutladık. Ayrıca öğrencilerimizin hazırlamış olduğu  Cumhuriyetimize özel  resimler okulumuzda sergilendi.

Ekm

13 Ekim günü, ''Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü'' olarak belirlenmiştir. Afetlerde risk azaltımı, afet yönetimi, afetlere hazırlık gibi disiplinleri içinde barındırmakta ve sürdürülebilir gelişmenin önemli bir parçasını oluşturmaktadır. Geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımızı Afet risklerinin azaltılması konusunda bilinçlendirmek için “Afete Hazırlık” konusunda farkındalıklarının ve bilgi düzeylerinin arttırılması amaçlanmaktadır.