TOKAT / SULUSARAY - Alanyurt Ortaokulu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI

14-01-2024

Milli Eğitim Bakanlığı, bu yıl ilk kez sömestir tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli bir hafta geçirmeleri, sanatsal,kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmasının teşviki için 'dönem sonu faaliyet haftası'nın düzenleneceğini açıkladı.

İlk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 19 milyon öğrenci, 19 Ocak'ta 2023-2024 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatilini yapmak üzere karne alacak. Karne öncesi 15-18 Ocak'ta 4 gün sürecek 'dönem sonu faaliyet haftası' için etkinlikler planlanacak.

"Dönem Sonu Faaliyet Haftası Uygulama Kılavuzu" hazırlanarak illere duyuruldu.

Yapılan açıklamada; faaliyetler planlanırken okul ve çevre şartları göz önünde bulundurulacağı ve velilere külfet çıkarılmamasına dikkat edileceği ifade edildi. Faaliyetlerin öğrencilerin ilgisini çekecek ve eğitim öğretimin son günlerinin coşkuyla geçirilmesini sağlayacak nitelikte olmasına özen gösterileceği de vurgulandı.

Yayın: 14.01.2024 - Güncelleme: 14.01.2024 01:55 - Görüntülenme: 28