TOKAT / SULUSARAY - Alanyurt Ortaokulu

KAN VER HAYAT BULSUN

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü Özel Eğitim öğrencimiz Zeynep Ecrin Sünmez sevinçle karşıladı.

Eyl

2021 2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 17 HAZİRAN İTİBARİ İLKE SONA ERDİ.

Tubitak 4006 Projemiz okulumuzda büyük bir ilgi ile gerçekleştirilmiştir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Coşkuyla Kutladık

Eyl

Sevgili velilerimiz . sevgili öğrencilerimiz ,değerli öğretmenlerimiz okul müdür olarak görev yaptığım okulumuzda 01.09.2020 tarihi itibari ile ayrılmış bulunmaktayım. bu reçte benimle beraber fadakrca çalışan öğretmenlerime ,  yardımını esirgemeyen velilerime , sevgili öğrenc,ilerime teşekkürler.

Ağu

OKULUMUZUN ÇALIŞKAN ÖĞRETMENİ SELİME DEMİRCİOĞLU OKULUMUZDAKİ GÖREVİNDEN AYRILMIŞTIR. ÖĞRETMENİŞMİZE TÜM EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜRLER. KENDİSNE YENİ GÖREV YEWRİNDE BAŞARILAR.

Mrt

"Okul Aile Birlikleri Güçleniyor" Projesi ile Okulumuz güzelleştriyoruz. Okulumuz velilerimiz tarafından iç ce diş çephe etekleri boyanarak güzelleştirdi. Okulumuzun koridor ve sınıfları diğer birimleri etek  boyaları yapılduı dış çephe boyası yenilendi. Okulu7muzu boyama işlemelerini vel,ilerimizle birlikte yaptık. Köy muhtarlığı boya malzamesini alarak okulumuza katkıda bulundu. Başta köy muhtarımöıza ve velilerimize teşekkürler.

Şbt

Öğrenci,lerimize Okulumuz Türkçe Öğretmeni HÜSEYİN ERGEN in girişimleri sonucu bir hayırsever tarfından bütün öğrencilerimize 100 çift ayakkabı bot dağıtımı yapoldı. Hüseyin Öğretmenimize ve yardımsever iş insanına teşekkür ederiz.

Kas

İLE MİİLLİ EĞİTM MÜDÜRMÜZ SAYIN ZAKİR ALMA OKULUMUZU ZİYARETETTİ. SINIFLARI GEZDİ ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ.DAHA SONRA OKUL ÖĞRETMELERİ İLE TOPLANTI YAPPTIOKUMUZA YENİ ATANA ÖĞRETMENLER İLE TANIŞTI EĞİTM TOKAT PROJELERİ VE GENEL KONULAR ÜZERİNDE SOHBET EDİLDİ.